România - știri și comentarii

Post Reply
User avatar
PSC
Posts: 655
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:40 pm
Location: Timișoara

România - știri și comentarii

Post by PSC »

Discutii despre Romania si romani.
http://acspolitimisoara.myforum.ro/-vp189.html#189
Image
User avatar
Ivanhoe
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:20 pm

Re: România - știri și comentarii

Post by Ivanhoe »

In primul rand, ca si intro si inainte de toate sa postam stema Regatului Romaniei, o stema foarte frumoasa si semnificativa din punct de vedere heraldic:

Image
Simona Halep

Damnant quod non intelligunt
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Ora de "xenofobie, rasism şi intoleranţă"...

Post by orangetm »

Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: România - știri și comentarii

Post by duranviola »

Lorin Fortuna, liderul Grupului Constituţional Timişoara: „România ar putea deveni un stat ţigănesc”

Revoluţionarul timişorean Lorin Fortuna, iniţiatorul Frontului Democratic Român, în 20 decembrie 1989, propune revizuirea Constituţie, pentru salvarea Statului Român.

Lorin Fortuna, actualul preşedinte al asociaţiei de revoluţionari "Victoria", a dat publicităţii un comunicat prin care aduce la cunoştiinţa românilor planul Grupului Constituţional Timişoara, în cadrul efectuării unei revizuiri a actualei Constituţii a României. Fortuna vine cu zece puncte mari şi late, care în opinia lui sunt vitale pentru ca România să mai poată exista ca stat naţional, suveran, independent şi indivizibil.

„Se va ajunge la situația societală, respectiv statală, de a nu mai putea fi apărat, în mod eficient, și, în consecință, de a nu mai putea fi menținut, de fapt, Statul Român, ca stat național, suveran, independent și indivizibil, respectiv democratic, republican și social”, a declarat Lorin Fortuna.

În opinia lui Fortuna, printre probleme mari cu care se va confrunta România, este dorinţa unor „forţe” care vor înfiinţarea unui nou stat în actualul „ţinut secuiesc”, cât şi transformarea României într-un stat al tuturor ţiganilor din Europa.

„Situația a fost semnalată, public, de către persoane corespunzător inițiate, ca un viitor, deosebit de grav, pericol potențial, sau chiar ca un deznodământ inevitabil (în funcție de caz, adică de persoana care semnalează, exemple, cum ar fi generalul în rezervă Mircea Chelaru) inclusiv cu menționarea probabilității înființării unor noi state.

Între care, din câte cunoaștem: un stat, declarat oficial, ca fiind: secuiesc (în perimetrul actualului teritoriu, din Transilvania, revendicat ca: „ținut secuiesc”, și un alt stat, declarat oficial ca fiind: țigănesc (care ar urma să fie denumit chiar: Romania, în concordanță cu noua denumire etnică, propusă și acceptată, în mod diversionist, sau doar iresponsabil, pentru a fi utilizată, atât în România, cât și în UE, de către conducerile, post-revoluționare, ale României, adică cea de: etnie romă, în loc de: etnie țigănească, stat în care să fie grupată marea majoritate a țiganilor care, în prezent, parazitează, prin migrarea lor specifică, alte state din Uniunea Europeană), într-un perimetru teritorial ce ar cuprinde vestul bănățean, respectiv sud-vestul oltean, al actualei Românii”, a transmis Lorin Fortuna.

Vrea un stat social

Printre dorinţele lui Lorin Fortuna este ca noua Constituţie să conţină şi reintroducerea statului social: „Prin realizarea unui raport adecvat, în acest scop, între proprietatea de stat și proprietatea privată, prevăzut ca atare, la nivel constituțional (70% proprietate de stat, respectiv 30% proprietate privată, respectiv a unui raport similar între prestarea de servicii de stat, respectiv prestarea de servicii private, către stat, respectiv către populație), stabilit prin referendum, în scopul posibilității refacerii economiei de stat, ca singură soluție pe care o apreciem a fi în măsură să rezolve problema asigurării cu bunuri și servicii accesibile, ca preț, marii majorități a populației, cât și a asigurării unui număr important de locuri de muncă stabile”.

Crearea unor centre de cercetare ezoterică

Binecunoscut pentru practicile sale în domeniul fenomenelor paranormale, Lorin Fortuna doreşte ca noua Constituţie să prevadă crearea unor centre de cercetare ezoterică.

„Luarea în considerare a Ezoterismului (ca Știință a optimizării existențiale), prin crearea unor centre de cercetare ezoterică în vederea asigurării unor servicii specifice (declarate, în prezent, în necunoștință de cauză, ca: neconvenționale, precum: terapia individuală, respectiv socială, respectiv societală, depoluarea, apărarea, optimizarea), realizate la un cost mult mai redus, cu ajutorul acelor persoane care dispun de capacitățile corespunzătoare (denumite popular: paranormale).

Acestea urmează a fi selectate, în mod corespunzător, în acest scop, după exemplul celor mai importante state, din lume (Rusia, SUA, China, Israel), care nu doar că au apelat, de multă vreme, la posibilitățile pe care le oferă acest domeniu de cercetare, dar care au ajuns chiar să le utilizeze, într-un mod deosebit de eficient, însă, nu întotdeauna în scop benefic (denumit popular: Ezoterism-alb), ci, din nenorocire, mai mult în mod nebenefic (denumit popular: Ezoterism-negru)”, a mai spus Lorin Fortuna.

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara ... 21416.html

asta ne mai trebuie :-q
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: România - știri și comentarii

Post by duranviola »

ROMÂNIA ORFANĂ: Câţi copii au părinţii plecaţi la muncă în străinătate

România este ţara cu cea mai mare rată de migraţie a forţei de muncă din Europa. Cei mai afectaţi de această situaţie sunt cei peste 84.000 de copii ai celor plecaţi la muncă în străinătate.


România este ţara copiilor abandonaţi de părinţii plecaţi în căutarea unui trai mai bun. Potrivit datelor transmise de Direcţia pentru Protecţia Copilului, în ţara noastră sunt aproape 60.000 de familii în care cel puţin unul dintre părinţi este plecat la muncă în străinătate, iar peste 84.000 de copii sunt lăsaţi la rude sau ajung în grija statului.

Aproape 24.000 de copii au ambii părinţi plecaţi în străinătate, iar 50.000 de copii au un părinte plecat afară. Alţi 11.000 de copii provin din familii monoparentale, în care părintele este plecat la muncă în străinătate.

Din totalul minorilor rămaşi acasă, peste 3.500 se află în sistemul de protecţie socială. Aceştia au fost repartizaţi la asistenţi maternali, centre de plasamanet sau la rude mai îndepărtate.

http://www.renasterea.ro/stiri-romania/ ... ca-in.html

ne mai miram de rezultatele de la bacalaureat, si de evolutia acestora ca membri ai societatii.........
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Pârghii simple şi rudimentare: frica, ura şi dezbinarea.

Post by orangetm »

Cum ne controlează
10 octombrie 2012, 09:45 | Autor: Mălin Bot

Politicieni, afacerişti, manageri şi directoraşi aroganţi controlează destinele a mii de oameni folosind pârghii banal de simple şi mai ales bazându-se pe bunul simţ al celor controlaţi.

Se spun multe despre motivele pentru care merg lucrurile atât de prost în Romania. Opinia mea este că, dintre toate relele, aroganţa este cea care provoacă cele mai mari drame. Nimeni nu discută cu nimeni, toţi se cred geniali şi deţinători ai adevărului absolut, toţi iau decizii "destepte", care se dovedesc catastrofale la final pentru simplul motiv că nu au fost discutate şi bine gândite.

Oamenii afectaţi nu sunt niciodată întrebaţi şi de aceea deciziile nu au legătură cu realitatea.

Când te-a întrebat ceva parlamentarul tău? Dar primarul tău? Când a stat de vorbă cu tine patronul tău? Când te-a ascultat directorul companiei în care lucrezi, înainte să ia o decizie care să te afecteze? Câţi şefi de instituţii publice „se demit" să discute cu oamenii pe care îi afectează cu deciziile lor? Nu fac asta pentru că ei au convingerea că ştiu mai bine "cum stă treaba" decât cei care fac treaba. Ei ştiu tot, sunt deţinătorii adevărului absolut şi acţionează ca atare.

Aroganta celui cu bani, funcţie sau putere mai îmbracă o formă perversă: lipsa de respect.

Nu dau doi bani pe noi, ne ignoră, ne considera doar nişte cifre într-o contabilitate din care ei văd numai profitul şi oportunităţile de vânzare. Pentru ei nu suntem oameni. Suntem procente în sondaje, poziţii în organigrame, puncte de audienţă, unităţi vândute şi utilizatori de card. Nu ne văd, nu existăm pentru ei. De aceea nu au nicio jenă să ne demoleze vieţile, tot ceea ce noi însemnăm pentru ei nu există.

Drama Romaniei este că are prea mulţi politicieni, oameni de afaceri, manageri, directori şi directoraşi din carton, care nu realizează cât rău provoacă numai din aroganţă şi din convingerea că sunt perfecţi. Oameni care îi tratează pe cei din jur cu o crasă lipsă de respect.

Dacă îi iei la bani mărunţi, constaţi că nu au nimic solid în trecut. Vezi un mare gol în spatele CV-ului pompos. Au păcălit viaţa, au minţit frumos, fără să respire, când a trebuit. Au înşelat, când a fost necesar, au ştiut să facă afaceri cu statul sau să se plaseze pe lista potrivită şi au ajuns să decidă. Dacă le faci o radiografie constati ca sub straturile de grăsime pecuniară nu se afla vreo coloană vertebrală a unei idei sclipitoare, cariere profesionale sau afaceri oneste. Vezi numai minciuni, fraude, falsuri, înşelăciuni şi păcălirea continuă a vieţii.

Constaţi că nimic din ceea ce sunt nu îi indreptăţeşte să fie deasupra altora. Cu toate acestea s-au cocotat la bani, la putere, la decizie. Ne controlează. Se joacă cu vieţile noastre, se joacă cu familiile noastre. Pentru ei totul e o joacă şi noi suntem nişte sclavi pe care consideră că au dreptul să-i trateze cum doresc şi pentru care nu au niciun respect.

În final îi ingroapă propria aroganţă şi lipsă de structură osoasă. Dar, de fiecare dată, din păcate, asta se întâmplă după ce au nenorocit zeci, sute, mii de oameni decenţi care au făcut greşeala să le creadă minciunile, să fie de bună-credinţă şi nu au realizat că soarta lor e în mâinile unor impostori.

Stiţi cum ne controlează? Folosind pârghii simple şi rudimentare: frica, ura şi dezbinarea. Ne-au împărţit în două tabere, ne-au umplut capul cu diverse spaime şi acum ne controlează cu gândul numai la propriul profit.

Mălin Bot este redactor-şef http://www.adevarul.ro
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: România - știri și comentarii

Post by duranviola »

Moartea bunelor maniere

Pe zi ce trece, respectul faţă de cei din jur încetează să mai fie o virtute şi devine un semn de slăbiciune. Specialiştii susţin că tupeul şi lipsa de educaţie sunt noile trăsături definitorii ale societăţii româneşti.

Apusul bunelor maniere este resimţit în fiecare moment, în stradă sau în casă, pe jos sau în maşină, la restaurant sau la cinematograf, de dimineaţă în zori până noaptea târziu. De fapt, până şi termenul de „bune maniere“ a devenit foarte nepotrivit cu ziua de azi. „Putem vorbi, mai degrabă, despre lipsă de educaţie sau despre proastă creştere, despre tupeu sau nesimţire. Bunele maniere au început să dispară în anii ’90, când societatea românească s-a schimbat fundamental. În rău“, spune sociologul Alfred Bulai. Iar cea mai banală zi petrecută într-un oraş aglomerat precum Bucureştiul demonstrează că teoria specialistului este corectă.
De pildă, în drum spre serviciu, la volan fiind, ai toate şansele să dai peste „stăpânul şoselelor“ – şoferul agresiv, veşnic grăbit, care claxonează isteric dacă faci greşeala să zăboveşti mai mult de o secundă la semafor, care nu acordă prioritate, care merge cu geamul deschis ca să-i audă toată lumea manelele sau, dimpotrivă, ca să fie el mai bine auzit când înjură. Tot în drum spre serviciu, de data aceasta în tramvai, în metrou sau în autobuz fiind, n-ai cum să nu te întâlneşti cu adolescentul care stă cu rucsacul în spinare, sfidând aglomeraţia şi lipsa evidentă de spaţiu, care vorbeşte porcos şi în gura mare la telefon sau care, dacă stă jos ignorând persoanele în vârstă, îşi întinde picioarele până la jumătatea culoarului dintre scaune. „Întâlnesc frecvent astfel de indivizi în mijloacele de transport în comun. Se comportă ca şi cum ar fi la ei acasă, iar dacă le atragi atenţia devin obraznici sau chiar violenţi. Tocmai din acest motiv, pentru că am păţit-o destul de rău cu ei, prefer să tac şi să suport“, mărturiseşte Ioana Vlăduca (36 de ani).
Tot în mijloacele de transport în comun se fac simţiţi cel mai tare semenii care nu obişnuiesc să se spele. Nu zilnic. „Mai rău este atunci când, deşi e evident că nu s-a spălat de câteva zile, are pe el o jumătate de litru de parfum“, mai spune Ioana Vlăduca.

Dai un ban şi poţi fi mitocan

Moartea bunelor maniere nu este evidentă doar pe stradă. O poţi resimţi chiar şi în locuinţa proprie, atunci când vecinul de apartament se preface că nu ştie care sunt orele de odihnă şi se apucă să găurească pereţii cu bormaşina. Sau să asculte muzică la maximum sau să se certe birjăreşte cu nevasta.
De altfel, nici când cauţi relaxarea într-un restaurant sau într-un cinematograf nu eşti ferit de indivizii care calcă în picioare orice regulă de bună purtare. Tinerii care vorbesc la telefonul mobil în sala de cinema, în timpul filmului, sunt deja obişnuiţi ai mall-urilor. Ba unii chiar povestesc desfăşurarea acţiunii, cadru cu cadru. La fel şi la restaurant. „Ultima dată când am mâncat într-un local, am regretat banii cheltuiţi, deşi mâncarea a fost foarte gustoasă“, povesteşte şi Iulian Ferentz (29 de ani), de asemenea din Bucureşti. „Culmea e că restaurantul cu pricina este unul cu renume, deloc ieftin şi foarte apreciat de lumea bună. Dar asta nu înseamnă că am putut mânca şi discuta în tihnă cu prietenii mei. La masa alăturată era un ins care, tot timpul cât a stat la masă, a vorbit tare la telefon, a zbierat la chelneri, a flirtat greţos cu picoliţele, a lovit farfuria cu tacâmurile şi a mâncat cu gura deschisă, plescăind zgomotos. Evident, nimeni din personalul restaurantului nu i-a spus nimic, pentru că era unul dintre clienţii fideli, care lăsa bacşişuri grase“, îşi aminteşte bucureşteanul.

De la „meserie“ la „marfă“

Dispariţia bunelor maniere şi înlocuirea lor cu bădărănia este, în primul rând, consecinţa scăderii fără precedent a nivelului de educaţie din România, susţine sociologul Alfred Bulai. „Sistemul de învăţământ este de la an la an din ce în ce mai slab. De asemenea, după 1990, structura valorică a societăţii a suferit schimbări fundamentale. Peste noapte au apărut milionari în dolari, de regulă oameni fără şcoală, dar cu mult tupeu. Ei au devenit modelele de succes, iar tupeul o caracteristică esenţială a omului de succes, care este admirat de majoritate“, spune specialistul.
„Dacă absolvirea unei facultăţi era înainte motivul principal de mândrie, astăzi nu mai contează decât averea. Studiile sunt irelevante, important este să ai bani. Plus că acum oricine poate obţine o diplomă universitară fără să calce un minut în sala de curs. Iar cel mai bun exemplu pentru a caracteriza regresul societăţii româneşti este următorul: înainte, un lucru frumos era «meserie», astăzi este «marfă». Munca nu mai este preţuită, doar marfa şi banul contează“, conchide Alfred Bulai.

Dispariţia bunelor maniere şi înlocuirea lor cu bădărănia este, în primul rând, consecinţa scăderii nivelului de educaţie.

Alfred Bulai
sociolog

Cel mai rău este în tramvai atunci când individul de lângă tine, deşi nu s-a spălat de câteva zile, are pe el o jumătate de litru de parfum.

Ioana Vlăduca
36 de ani, Bucureşti

Bucureştenii, campioni la impoliteţe

Într-un top care a măsurat gradul politeţe al locuitorilor din marile oraşe ale lumii, realizat recent de revista Reader's Digest, Bucureştiul s-a situat pe penultimul loc, fiind întrecut la capitolul impoliteţe doar de oraşul indian Mumbai. La polul opus, metropola cu cei mai politicosi oameni este New York, urmat de Zurich si Toronto. Pentru realizarea topului, revista a trimis reporteri în 35 de ţări, unde au desfăşurat trei teste: au mers în clădiri publice de douăzeci de ori în spatele oamenilor pentru a vedea dacă le ţin uşa deschisă, au cumpărat mici obiecte din 20 de magazine pentru a vedea dacă vânzătorul spune „mulţumesc“ şi au scăpat pe jos un dosar plin de hârtii de 20 de ori în locuri aglomerate pentru a vedea dacă cineva îi ajută.

www.adevarul.ro
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: România - știri și comentarii

Post by duranviola »

Gică Popescu, 45 de ani, a explicat într-un interviu oferit celor de la OK Magazine cum vede el viitorul său şi al României.

Mai întîi, olteanul, familist convins, a declarat: "Aş putea să trăiesc în altă ţară, dar nu vreau. Peste 20 de ani mă văd în capul mesei, cum stă tata acum. Bine, sper ca el să trăiască 130 de ani, dar oricum eu o să-i iau locul şi Nicholas, băiatul meu, o să ia locul meu. Ţin enorm la chestia asta, la masă, la familie. Asta e esenţa vieţii: familia, obiceiul, tradiţia. Acestea nu trebuie să dispară niciodată".
S-a săturat de "fătuci cu ţîţe la iveală"
Fostul internaţional este înspăimîntat de ceea ce vede la TV: "Am ajuns să nu mai pot să-l deschid. Ce exemple dăm copiilor noştri? Nu trebuie scoase în faţă toate nulităţile. Nu vreau să crească ai mei cu exemplele pe care le dau ziarele acum: fătucile astea cu ţîţele la iveală! Hai să scoatem oamenii valoroşi în faţă! Gata cu non-valoarea, eu cred că lumea s-a săturat! Peste tot văd doar ce e rău. Nu putem să avem şi noi un pic de mîndrie ca naţie? Dacă noi nu sîntem în stare de nimic, ne mirăm că nu ne iubesc cei de afară?".

El şi Gică Hagi
Popescu a oferit şi o soluţie la problemele cu care se confruntă societatea românească, omul de fotbal şi de afaceri estimînd că "involuăm". "Trebuie să avem sentimentul de mîndrie, nu trebuie să avem complexe de inferioritate. Aud asta: "Voi, românii!". Da, mă, noi românii! Uite, eu am fost căpitan la Barcelona, sînt român şi sînt mai bun ca tine! Numărul 1. Noi avem un handicap prin faptul că sîntem români, dar nu trebuie să acceptăm aşa ceva. Am fost doi români din cinci străini la Barca, atîţia aveau voie pe vremea aia, eu şi Hagi. Şi nu ne-a fost ruşine niciodată".

"Au vrut să mă ia cu forţa la Steaua şi n-am vrut. Iubeam Steaua, dar nu cu forţa, i-am zis şi lui Ilie Ceauşescu. Dacă vreau să vin undeva, vin de bună-voie, nu mă forţa, aşa am făcut mereu"
Gică Popescu

"În afaceri, am învăţat multe de la Giovanni Becali. Cînd negocia cu Barcelona s-a pus în genunchi şi ţipa la preşedintele catalanilor, pînă cînd îl convingea pe acesta din urmă"
Gică Popescu
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: România - știri și comentarii

Post by duranviola »

Primul clip video din stratosferă: 35.304 m deasupra României (VIDEO teaser trailer)
De Marc Ulieriu / 25 octombrie 2011 18:15 /

Pe 15 octombrie, Știință&Tehnică a realizat un experiment unic în România, lansând cu succes un balon de înaltă altitudine la granița dintre atmosferă și spațiul cosmic. Echipa S&T a încercat să transmită live din nacelă întregul zbor, însă din pricina plafonului gros de nori, transmisia video a încetat la scurtă vreme după lansare. O a doua cameră video a înregistrat întregul experiment...

Experimentul Știință&Tehnică, realizat împreună cu inginerul în tehnologii spațiale Florin Mingireanu și clubul de radioamatori YO3KSR din București, a fost un succes - cu toate că altitudinea maximă prognozată înaintea zborului a fost de 40 km, cei 35.304 metri la care a ajuns balonul S&T asigură recordul românesc și în Europa Centrală și de Est al zborurilor omologate cu baloane de înaltă altitudine.

Vineri, 21 octombrie, începând cu ora 16.00 la Adevărul WEB TV, în cadrul emisiunii Știință&Tehnică, îi vom avea invitați pe oamenii-cheie ai experimentului Stratospherium 2011: astronomul amator Cătălin Beldea - inițiatorul proiectului și realizatorul rubricii permanente de astronomie din revista S&T, cercetătorul științific al Agenției Spațiale Române ROSA Florin Mingireanu - coordonatorul tehnic al zborului, și radioamatorul Adrian Florescu - expertul echipei de tracking, care a coordonat performantul sistem APRS prin care zborul balonului a fost monitorizat în timp real, iar nacela a fost recuperată cu bine.

Cu ocazia emisiunii, S&T va difuza un interesant film documentar cu imagini spectaculoase realizate în ziua lansării, atât la sol - pregătirile și lansarea propriu-zisă, cât și din spațiu, din camera video montată în nacela balonului, care va prezenta în premieră cum arată România din spațiu. Mai jos, aveți un teaser trailer (realizat de membrii redacției) al filmului:

Emisiunea și filmul documentar vor fi publicate luni, 24 octombrie, și pe site-ul nostru.

Un amplu fotoreportaj despre experiment, precum și numeroase fotografii uimitoare vor fi publicate în ediția următoare a revistei Știință&Tehnică, care apare pe piață pe 7 noiembrie.
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in proiectul Stratospherium 2011: clubului de radioamatori YO3KRS pentru monitorizare si tracking, cercetatorului Florin Mingireanu de la ROSA & echipei sale de la Galati pentru coordonarea zborului, Orange pentru internetul mobil cu care v-am tinut la curent in timp real despre evolutia zborului, Chevrolet pentru fabuloasele Captiva + un Aveo cu care am urmarit balonul si Insoft pentru sustinerea echipamentului foto.




http://www.stiintasitehnica.com/primul- ... r_816.html

mai putin si ne masuram fortele cu puterile spatiale ale lumii :ymapplause:
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: România - știri și comentarii

Post by orangetm »

Înhăitătorul...

Specie de om ce funcţionează doar în haită, precum îl trădează cuvântul compus de mai sus.
Haita e o asociaţie de animale de pradă, care funcţionează zilnic, din cauza foamei şi a lăcomiei.

Deci înhăitătorul e un animal, fost om, ce funcţionează în diverse asociaţii numite partide sau uniuni, gen haită.
El cere votul prădaţilor o dată la patru ani, apoi pradă zilnic prada, de foame şi lăcomie.
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
Post Reply